top of page

Dat is ook wat je zou kunnen ervaren wanneer je deelneemt aan een van zijn satsangs.

Rananda is een gerealiseerd meester en een geschenk voor serieuze leerlingen die op zoek zijn/verlangen naar gewaarzijn en ontwaken. Een spiritueel meester is iemand die zijn ware Zelf, zijn Eenheid met het Goddelijke heeft gerealiseerd. Dit is beschikbaar wanneer je aanwezig bent tijdens een van zijn Herinneringsbijeenkomsten.

Rananda deelt met ons de Waarheid die hij tijdens zijn ontwaken heeft ontvangen. Je wordt je ervan bewust dat hij die leeft, wat een grote diepgang verleent aan zijn onderricht. Rananda leeft in nauw contact met en diepe overgave aan God en deelt deze toewijding met zijn leerlingen. Dat is iets wat je in dit leven zelden tegenkomt.

Rananda, die geboren werd in de VS, richtte daar het kerkgenootschap Magnum Opus Ministry op. Toen hij naar Nederland kwam begonnen we hier een dochter kerk: Magnum Opus Ministries Nederland.

Volgens Rananda is het mogelijk om je volledig te verbinden met de denkgeest van Jezus. Zijn Aanwezigheid is altijd beschikbaar. Jezus, die totale Liefde heeft gerealiseerd, is niet gestorven. Hij kent zijn eeuwige staat en onderkent dat die de hele mensheid insluit. Vanwege zijn Realisatie hebben wij het vermogen ons met zijn denkgeest te verbinden en te ontwaken.

In de aanwezigheid van een meester als Rananda is het veel gemakkelijker je in Waarheid te verbinden. Rananda is hier om de mensheid te helpen. Zijn onderricht helpt je de blokkades weg te nemen die je in je denkgeest opwerpt om de Liefde die je werkelijk bent, de Waarheid van je Wezen, te kennen. Je zult in jezelf de kracht ervaren om te kiezen voor geluk in plaats van pijn.

bottom of page