top of page

Een cursus in wonderen

Uit de inleiding tot Een cursus in wonderen

 

Dit is Een cursus in wonderen. Het is een verplichte cursus. Alleen de tijd waarop je hem doet staat jou vrij. Vrije wil betekent niet dat je het leerplan kunt vaststellen. Het betekent alleen dat je kunt kiezen wat je op een gegeven moment wilt doen.

De cursus beoogt niet de betekenis van liefde te onderwijzen, want dat gaat wat onderwezen kan worden te boven. Hij beoogt echter wel om de blokkades weg te nemen voor het bewustzijn van de aanwezigheid van Liefde, die jouw natuurlijk erfgoed is. Het tegendeel van Liefde is angst, maar wat alomvattend is, kent geen tegendeel.

 

Deze cursus kan daarom heel eenvoudig aldus worden samengevat:

 

Niets werkelijks kan bedreigd worden.

Niets onwerkelijks bestaat.

Hierin ligt de vrede van God.

 

 

Deze cursus is de droom ingebracht om voor ons het pad van Licht te openen en ons stap voor stap te leren hoe we terug kunnen keren naar het Eeuwige Zelf, waarvan we dachten dat we het verloren hadden.

Een cursus in wonderen, Herhaling V [voor L-171], par. 1.

eciw you travel but in dreams 3.png

Op dit moment heeft de woensdagavond tijdelijk een andere invulling. 

Een cursus in wonderen avond 

Elke woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur wordt een onderwerp uit de cursus door een leraar belicht. We gaan met elkaar op zoek naar de praktische toepassing van de concepten uit Een cursus in wonderen. Indringend, inspirerend en levendig. 

Laat ons aub weten als je aan deze avond wilt deelnemen.

Een cursus in wonderen studiebijeenkomst

 

Wil je kennismaken met Een cursus in wonderen? Heb je hulp nodig bij de toepassing ervan? Wij bieden je de mogelijkheid om met een ervaren leraar van de Cursus je weg te vinden in dit prachtige boek. 

eciw 2 If you knew who walks beside you
eciw 3 A sense of separation from God is

Een cursus in wonderen via skype

 

Ben je niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen, dan bieden we de mogelijkheid om via Skype samen te lezen en de Cursus te beleven. 

Persoonlijk gesprek

Als je ondersteuning nodig hebt bij je spirituele praktijk zijn wij van MOM Nederland beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. We stellen ons samen open voor de inspiratie van de Heilige Geest en laten Zijn Licht schijnen op vragen, onduidelijkheden en onvrede. Je kunt ons bereiken via 043-6011746.

 

Voor verdere informatie over bovenstaande activiteiten kun je contact opnemen met info@mom-nederland.nl

bottom of page