top of page

Herinneringsbijeenkomsten

“We zijn niet afgescheiden van de Bron van Liefde; Liefde is aldoor beschikbaar. Door Liefde te brengen in iedere situatie en in iedere omstandigheid ga je je herinneren en weten dat Jij bent wat Liefde is en dat elke identificatie met iets anders een illusie is.”

Rananda

Een Herinneringsbijeenkomst is een intensieve en vreugdevolle gebeurtenis. Wij komen samen met de bereidheid om blokkades los te laten die ons gewaarzijn van Liefde in de weg staan.

lovie en lena_edited.jpg

Rananda schijnt als een helder licht waarin we onze verborgen en beperkende overtuigingen onder ogen gaan zien. Tegelijkertijd laat hij ons zien dat we op elk moment opnieuw kunnen kiezen. Vanuit zijn passie vuurt hij ons aan om tot leven te komen in onze liefde voor God, onze broeders, en onszelf.

 

Hij begeleidt elke bijeenkomst geheel spontaan en het verloop van het programma weerspiegelt wat de groep nodig heeft op dat moment. Het is altijd weer een verrassing hoe het eruit ziet, behalve dat de Heilige Geest de regie heeft.

De aanwezigheid van een meester is zeer behulpzaam in onze transformatie. Hoe is het om met iemand te zijn die gepassioneerd verliefd is op God en van harte lacht om de 'realiteit' van het ego en wiens enige functie het is ons eraan te herinneren dat Vreugde, Vrede en Liefde ons geboorterecht zijn?

 

Tijdens een Herinneringsbijeenkomst zijn er satsangs met Rananda. Overdracht van Gouden Christus Energie, zingen, dansen, stilte-wandelingen, gebedsbijeenkomsten en improvisatie maken ook deel uit van het programma.

Hier zijn enkele ervaringen van deelnemers aan Herinneringsbijeenkomsten:

“Herinneringsbijeenkomsten tillen me altijd weer op naar een hogere frequentie waar alles simpel is, waar alle aanleiding voor zorgen, verontrusting, angst en verlies gewoon uit mijn gewaarzijn verdwenen zijn. Ze maken me ervan bewust hoe belangrijk het is om mijn gedachten zorgvuldig te bewaken omdat die een onmiddellijk effect hebben op waar ik mezelf bevind: verdwaald in een wereld van afscheiding of Thuis in God. Dat is geen sinecure en ik voel me zeer bevoorrecht dat ik deze bijeenkomsten bij kan wonen.”

monique.jpg

“Ik bezocht drie dagen van de ‘negendaagse’ getiteld “Give LOVE a Chance.” Slechts drie want “Waarom zou ik mij-Zelf een negendaags geschenk toestaan, dat zou te veel zijn om te accepteren!!!” Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en de energie ging gedurende die drie dagen steeds omhoog dankzij de prachtige teachings, dansen, en oefeningen, dus ik begon me te voelen als een bloem die zich opent in het heldere daglicht. En op de laatste dag leidde deze verschuiving van angst naar de drang om mijn kwestie te delen, en had ik een sterke lichamelijke reactie die mij van echt oude pijnen heeft verlost!!! Ik ben zo blij om Liefde een kans te geven. Ik kwam open, vroeg niets, en kreeg wat ik nodig had.”

“Herinneringsbijeenkomsten nodigen mij uit om in het NU te komen. Ik kan er geen verhalen op na houden. Ik ben gaan zien dat dat de grootste hulp is die er kan bestaan omdat er alleen maar heling mogelijk is buiten ruimte en tijd. Al het andere is in tijd en ruimte en dat is tijdelijk. Ik ben daarom oneindig dankbaar voor alle momenten die me geschonken worden om samen met een Meester door te brengen in het NU. Ik leer deze momenten uit te breiden in mijn dagelijks leven.”

bottom of page