top of page

Verdiepingsprogramma

Sta je oprecht open voor de boodschap van Een cursus in wonderen? Verlang jij naar een verdieping van je spirituele beoefening? Dan zou dit wel eens kunnen zijn waar je op gewacht hebt!

 

MOM-Nederland biedt de mogelijkheid om het hele jaar door in een prachtige omgeving in Nederland in een verdiepingsprogramma te stappen. Je kunt het programma aangaan voor een tijdsduur variërend van minimaal twee dagen tot twee maanden.

Versterk je relatie met de Heilige Geest

Het programma richt zich op:

 • het verdiepen van je contact met de Heilige Geest

 • het opwekken van een staat van wondergerichtheid

 • het versterken van je toewijding aan God om te ontwaken uit deze droom

 • het je openstellen voor Liefde

 • het onderkennen en helen van beperkende patronen

 • in contact komen met de bereidheid om iets te veranderen

jesus embracing.jpg

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Stap uit je wereldse bezigheden en leid een leven van toewijding en focus. Dompel onder in de aanwezigheid van Liefde, ontdek de patronen die de ervaring van Liefde belemmeren en deel je ervaringen en vreugde met broeders die hetzelfde pad bewandelen.

 

Je kunt ervoor kiezen je tijdens je verblijf op iets specifieks te focussen. Bijvoorbeeld het helen van speciale relaties. Of misschien wil je dieper ingaan op wat het betekent om echt wondergericht te zijn. Een andere mogelijkheid is dat je meer in gebed wilt zijn omdat je daar thuis niet aan toekomt.

dove.jpg

De plek waar je verblijft is gericht op het trainen van de denkgeest en leren vergeving toe te passen op de manier waarop Jezus het in Een cursus in wonderen uitlegt.

 

Het is een veilige omgeving waar je niets hoeft te verbergen en oprecht kunt kijken naar wat er in je gebeurt. Liefdevolle, persoonlijke begeleiding maakt onderdeel uit van het programma dat is gericht op de heling van de denkgeest; kiezen voor Liefde in plaats van angst.

Meld je nu aan

Programma:

Dagelijks terugkerende onderdelen van het programma zijn:

 • lezen uit Een cursus in wonderen

 • gebed

 • beweging

 • service, zowel binnenshuis als buitenshuis

 • helingsessies met de Gouden Christus Energie

 • het bekijken van dvd’s en beluisteren van cd’s van Rananda

 • delen van je ervaringen met je persoonlijke gids

Aanmelding: 

Stuur een email naar info@mom-nederland.nl en wij nemen contact met je op.

We kijken ernaar uit om je welkom te heten!

Ervaringen van deelnemers

 “Voor mij is dit waar het Verdiepingsprogramma voor staat. Een oudere broeder die er voor jou is op het pad naar vrijheid en die je door de dag heen bijstaat, een dag die je hebt gewijd aan het vergroten van je gewaarzijn en geluk, kan een enorme versnelling van je reis betekenen.”

“Met zachtmoedige maar stevige aanmoediging van mijn gidsen was ik in staat plekken in mezelf op te zoeken waar ik normaal gesproken niet heen durf te gaan.”

“Doordat ik werd overgehaald mijn versie van mezelf los te laten – waar ik me zeker niet altijd prettig bij voelde – kon een waarachtig zelf bovenkomen dat altijd is geweest en altijd zal zijn.”

“Ik ben iedereen die dit prachtige programma mogelijk maakt diep dankbaar.”

“Mede dankzij de liefdevolle begeleiding werden oude patronen en overtuigingen duidelijker en kon ik ervoor kiezen die los te laten.”

valentine , boom met hartjes, juiste maat 3 jan 2019.jpg

“Ik ben dankbaar voor de ruimte die ik kreeg om te ontdekken wat zich in mij afspeelt en wat ik werkelijk wil.”

“Een van de dingen die ik ontdekte, is dat het GEMAKKELIJK is om het Licht in mijn gewaarzijn toe te laten; ik hoef er alleen maar ruimte voor te maken – en natuurlijk – de Aanwezigheid ervan in mijn hart toe te laten.”

“Ik werd aangemoedigd om me steeds weer opnieuw met de Heilige Geest te verbinden en aldus voor mezelf te ontdekken wat ik tussen mezelf en Liefde heb geplaatst.”

“Dit is echt een prachtige manier om te leren de Cursus in praktijk te brengen”.

bottom of page