top of page

Helingsbijeenkomsten en de Gouden Christus Energie 

Jesus.jpg

Ons pad is het pad van Liefde. 

De Gouden Christus Energie is de energie van Liefde. Een kenmerk van Liefde is dat ze zich uitbreidt en alles insluit. 

Tijdens de helingsbijeenkomsten verbinden we ons met de Gouden Christusenergie; deze frequentie van Liefde brengt ons in het gewaarzijn dat we één zijn met God en dat afscheiding een illusie is.

De overdracht vindt plaats via handoplegging. Verwacht een wonder van Liefde! 

Weet dat dit het werkelijke antwoord is op alle fysieke, emotionele en spirituele pijn. 

De bijeenkomsten worden door velen ervaren als een Thuiskomen en een diepe opening voor de Aanwezigheid van Liefde. We heten je van harte welkom om te ervaren wat de Liefdesenergie in jouw hart kan doen!

Bij voldoende belangstelling kan er een helingsbijeenkomst georganiseerd worden. 

Wij zijn na overleg ook beschikbaar voor individuele helingssessies bij je thuis en op afstand.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

 

 

Hieronder enkele ervaringen van deelnemers:

“Overal gouden licht, en in elke cel van mijn lichaam. Ik kreeg zelfs een gevoel van levitatie. Zo krachtig was het. Na de handoplegging voelde ik mijn borstkas meer en meer opengaan. Het is moeilijk te beschrijven. Het was alsof iets stijfs of een ijzeren raster uit mijn bovenlichaam was verwijderd.”

“Nieuwe inzichten, heling, liefde, woorden schieten tekort!”

 “Ik heb het ervaren als een enorme rust, een krachtbron in mijn hart.”

 “Ik vond het een hele mooie, liefdevolle ervaring. Voelde me dicht bij God.”

Healing Event-low.jpg
gele roos.jpg

“Op het moment dat ik stralende handen mijn lichaam voelde aanraken verdwenen alle gedachten. Er was enkel adem, een gevoel van dankbaarheid en gewaarwording van eenheid. Ik werd overgegeven, en mijn migraine (met een sterkte van een 8,5 op de schaal van Richter) was meteen verdwenen. Onmiddellijk! Ik voelde me nog steeds zwak en ik had wat zeurende spieren, maar de aardbeving in mijn hoofd was in één ogenblik tot rust gekomen.”

De Gouden Christus Energie

 

De Gouden Christus Energie is de Energie van Liefde. Het is de oorspronkelijke Energie van waaruit het idee van afgescheidenheid, de grote illusie, begon. Dit idee sluit de gedachte in dat we afgescheiden zijn van God (Bron, Eenheid, Perfectie, Eeuwigheid, Heelheid, enzovoort). De Gouden Christus Energie kan binnen de manifestatie uiterst subtiel, transformatief, krachtig en weldadig zijn.

 

De Gouden Christus Energie en Eenheid!

Het basis idee, Werkelijkheid genoemd, is dat onze oorspronkelijke, (natuurlijke) staat van zijn de staat van Eenheid is. Door ons te verbinden met onze Eenheid zijn we in staat om de Gouden Christus Energie met iedereen te delen. Het is mogelijk om "het licht van onze geest in de geest van een andere persoon te schijnen" (citaat uit Een Cursus in Wonderen). Iedereen is met de Gouden Christus Energie verbonden en in staat om Haar te ontvangen.

 

Wat gebeurt er tijdens de overdracht ?

Diegenen die de Gouden Christus Energie overdragen doen dit gewoonlijk door hun handen op het hoofd van de ontvanger te leggen. De overdracht van Gouden Energie vindt onmiddellijk plaats. De hoogfrequentie energie heeft zowel op de gever als op de ontvanger een uitwerking. De hersengolven veranderen en dat stelt ons - door de kwantumervaring van Eenheid - in staat om open te gaan voor genezing, zowel spiritueel ais fysiek.

 

Wat is het ego?

Als we onze Eenheid niet gewaar zijn, zullen we kiezen voor het gedachtesysteem van het ego. Het ego omarmt een gedachtesysteem dat het denkbeeld ondersteunt dat we van God (Bron, Eenheid, Perfectie) afgescheiden zijn. Wanneer onze focus op het ego is gericht, is het onze dagelijkse ervaring dat we verschillend van elkaar zijn. Door de eeuwen heen zijn er mensen geweest die zich realiseerden dat dit niet waar is en dat onze Werkelijkheid er een van Eenheid is. Deze realisatie wordt Verlichting genoemd.

Wat is het effect van De Gouden Christus Energie?

De Gouden Christus Energie maakt dat de geest zich niet meer met het ego identificeert maar met de herinnering van de natuurlijke staat van Eenheid en communie met God.

 

Transformatie in de geest

Transformatie vindt eerst in de geest plaats en daarna in het lichaam. Transformatie houdt in: de omkering in de geest van acceptatie van het gedachtesysteem van het ego naar het eeuwige gedachtesysteem van het Zelf (Spirit/Geest) waarin Eenheid gekend wordt. Je kunt je gewaar worden dat je in staat bent om gevoelens van angst, woede, droefheid en dergelijke naar het helende Licht te brengen. Wanneer je je deze gedachten gewaar wordt kun je altijd Spirit/Geest om hulp vragen. We nodigen de Gouden Christus Energie uit in ons gewaar zijn en staan Haar toe om te doen wat Ze zo natuurlijk doet. Je zult merken dat gedachten over jezelf en/of de wereld om je heen veranderen. Deze verandering kan opmerkelijk en plotseling zijn of heel geleidelijk. Dit alles is het effect van de Gouden Christus Energie in haar kwantumbeweging.

 

Transformatie en het lichaam

Alle genezing is van de geest! Alle transformatie van het lichaam volgt altijd op de genezing van de denkgeest. Het DNA en RNA in de hersencellen veranderen, wat Verlichting mogelijk maakt. De Hersenactiviteit verschuift van de pariëtale hersenkwab naar de frontale hersenkwab, die synchroon werkt met het derde oog.

Als ondersteuning van je transformatie adviseren we je om na het ontvangen van de energie, veel water te drinken, goed uit te rusten en lief te zijn voor jezelf.

bottom of page