Rananda en Suzanne zijn beiden stralende wezens wiens enige doel is om de mensheid te helpen herinneren dat in Werkelijkheid iedereen Heel, Genezen en Perfect is.

Beiden hebben dat wat we ‘ontwaken’ noemen ondergaan en zij kunnen daarom spreken vanuit hun eigen ontwaakte ervaring. Als je ze ontmoet, dan zul je voor jezelf ontdekken hoe totaal anders dat is dan om bij een leraar te zijn die alleen concepten aanreikt.

Ze nodigen je uit om je pantser neer te leggen en je te verbinden met hen in de ervaring van het Goddelijke. Ze moedigen je aan om een kwantumsprong in de geest te accepteren waarmee ruimte/tijd uiteenvalt en het ontwaken van je Ware Zelf aan je geopenbaard wordt.

Ze zijn bereid om je te helpen kijken naar wat jij in de weg van liefde zet en om in hun kracht de delen om je af te wenden van de duisternis en in plaats daarvan je naar de Heilige Geest toe te wenden. In die beweging is alle bereidheid die nodig is voor het Licht van de Christus om de obstakels voor je weg te schijnen.

Ons enige doel is om de hele mensheid te helpen herinneren dat ze al Thuis in de Hemel is, en wel NU!

We willen dat je je de Liefde die God voor je heeft, herinnert. We moedigen je aan om te gaan leren accepteren dat wonderen natuurlijk zijn en dat je het helemaal waard bent om geliefd te zijn. Om oog in oog te komen met deze boodschap, zonder compromis, wordt vaak ervaren als confronterend. En dat is goed! Het ego, degene die wil dat je lijdt en dood gaat, moet geconfronteerd worden voordat je denkgeest zal besluiten om consistent voor God te kiezen. Je kunt veilig in je denkgeest naar de keuzes die je maakt en dan beslissen om opnieuw te kiezen. Kies voor Liefde! En dat zal je heel erg blij maken. Je bent maar 1 gedachte verwijdert van de oplossing. Wat een verbazingwekkend idee, maar 1 gedachte er vanaf!

Vind het meest waardevolle wat je ooit kan vinden

LOVE

 Voel je vrij en aangemoedigd om in jou de meest waardevolle Parel te vinden die ooit gevonden kan worden. De Parel van het Koninkrijk van God! Wachtend op jou, daar waar je nog moet gaan kijken. En, als je al een van de gezegende wezens bent die al ontwaakt zijn, voel je vrij om met ons je Liefde en Licht te delen, samen, terwijl we onze Schepper eren vanwege Wat altijd al geweest is, er nog steeds is en altijd zo zal zijn.

Zegeningen,

Suzanne en Rananda