Magnum Opus Ministries Nederland

Magnum Opus Ministries Nederland betekent ‘Het Grote Werk van de Liefde’. Ons enige doel is om de mensheid te helpen te ontwaken tot het feit dat niet de wereld van de perceptie maar “Liefde” onze enige Realiteit is. Gedachten over Liefde, Schepping en God worden geëerd in volledige integriteit en iedereen, ongeacht zijn of haar ras, religie, kleur of geloof is welkom om te komen en te delen in de liefde van onze Schepper, in Eenheid, en de Enkelvoudigheid van God’s Zoon te accepteren.

We weten allemaal dat van tijd tot tijd een idee het bewustzijn van één of meer mensen is binnengedrongen dat het denken van velen heeft veranderd. Inmiddels begint de onweerlegbare waarheid dat we allemaal het resultaat van onze gedachten krijgen de denkgeesten van de mensheid te bereiken. Wij hebben dit idee geaccepteerd en hebben het in ons hart gesloten. Dit ziet er op een praktisch niveau zo uit dat het bieden van een tijd en een plaats waar iedereen die daarvoor kiest onmiddellijk heling van denkgeest en lichaam kan ontvangen onze belangrijkste taak is.

cursus-wonderen

Wat We Doen

Onze activiteiten omvatten heling bijeenkomsten, gebed sessies, meerdaagse Herinneringsbijeenkomsten, lezingen uit de Bijbel, Een Cursus In Wonderen en andere spirituele geschriften, Gouden Christus Energie overdracht, kerkdiensten, transformatieve yoga, Een Cursus In Wonderen leesgroepen, en meer…

Al onze activiteiten zijn gericht op het herinneren van onze Ware Identiteit als Goddelijke Wezens; op het herinneren van de Werkelijkheid. Ons doel is om onze denkgeest te trainen om te luisteren naar de Heilige Geest (of ons Ware Zelf) in elk moment, om zo in staat te zijn om Goddelijke Leiding te aanvaarden in alles wat we doen. Onze intentie is om God’s instrumenten te zijn; om Zijn Werk te doen in Zijn plan voor de redding van Zijn Zoon.

Instantaneous Healing Tempel

 

Onderdeel van onze missie is de realisatie van een ‘Instantaneous Healing Temple’. Een plaats in tijd en ruimte waar heling en genezing direct plaatsvinden.