Herinneringsbijeenkomsten

Rananda-2 (1)

Herinneringsbijeenkomsten helpen ons te richten op Waarheid. Onder Waarheid verstaan wij alles wat met Liefde te maken heeft en Liefde is voor ons gelijk aan onze eerste en enige natuur en aan wat we in het diepst van ons hart Weten en Kennen. De oplossing waar je naar op zoek bent ben je dus Zelf!

De bijeenkomsten helpen ons tegelijkertijd ook om te zien aan welke overtuigingen en gewoontes we waarde geven waardoor die Liefde niet ervaren wordt. Ze helpen ons om patronen te herkennen en andere keuzes te maken

Rananda weet als Ontwaakte na een reeks van verlichtingservaringen dat de enige Waarheid Liefde is en hij helpt ons deze plek in onszelf te herkennen en te herinneren.

“We zijn niet afgescheiden van de Bron van Liefde; de Liefde is aldoor beschikbaar. Door Liefde te brengen in elke situatie en in iedere omstandigheid ga je je Herinneren en Weten dat Jij bent wat Liefde is en dat elke identificatie met iets anders een ‘illusie’ is”.

Voor meer informatie over de inhoud van het programma, klik hier.


testimonials

Hier zijn enkele ervaringen van deelnemers aan Herinnerings Bijeenkomsten:

 “Herinneringsbijeenkomsten tillen me altijd weer op naar een hogere frequentie waar alles simpel is, waar alle aanleiding voor zorgen, verontrusting, angst en verlies gewoon uit mijn gewaarzijn verdwenen zijn. Ze maken me ervan bewust hoe belangrijk het is om mijn gedachten zorgvuldig te bewaken omdat die een onmiddellijk effect hebben op waar ik mezelf bevind: verdwaald in een wereld van afscheiding of Thuis in God. Dat is geen sinecure en ik voel me zeer bevoorrecht dat ik deze bijeenkomsten bij kan wonen.”
Chandra Moonen

De remembering events nodigen mij uit om in het NU te komen. Ik kan er geen verhalen op na houden. Ik ben gaan zien dat dat de grootste hulp is die er kan bestaan omdat er alleen maar heling mogelijk is buiten ruimte en tijd. Al het andere is in tijd en ruimte en dat is tijdelijk. Ik ben daarom oneindig dankbaar voor alle momenten die me geschonken worden om samen met een Meester door te brengen in het NU. Ik leer deze momenten uit te breiden in mijn dagelijks leven.”
Goedele Goossens

Ik bezocht 3 van de 9 dagen van de “9-daagse” getiteld “Give LOVE a Chance.” Slechts 3 want “Waarom zou ik mij-Zelf een 9-daags geschenk toestaan, dat zou teveel zijn om te accepteren!!!” Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en de energie ging gedurende die 3 dagen steeds omhoog dankzij de prachtige teachings, dansen, en oefeningen, dus ik begon me te voelen als een bloem die zich opent in het heldere daglicht. En op de laatste dag leidde deze verschuiving van angst naar de drang om mijn kwestie te delen, en had ik een sterke lichamelijke reactie die mij van echt oude pijnen heeft verlost!!! Ik ben zo blij om Liefde een kans te geven. Ik kwam open, vroeg niets, en kreeg wat ik nodig had.”
Rob Heynderickx