Een helingsbijeenkomst is een moment waar God wordt gevraagd door middel van gebed, of hij ons Zijn Liefde wil helpen herinneren. In deze herinnering zal het wonder plaats vinden waar we het diepst naar verlangen. Door middel van handoplegging wordt de Gouden Christus Energie doorgegeven van de ene persoon naar de andere. Dit is de Energie van Liefde.

Tijdens deze bijeenkomsten verwachten we dus een wonder van liefde, wetende dat dit het werkelijke antwoord is op alle fysieke, emotionele en spirituele pijn. Deze bijeenkomst wordt door velen ervaren als een Thuiskomen en een diepe opening voor de Aanwezigheid van Liefde. We heten je van harte welkom om te ervaren wat de Liefdesenergie kan doen in jouw hart!


 Eerst volgende bijeenkomst:

Info: thottenhuis@gmail.com

Mogelijkheid tot het ontvangen van de Gouden Christus Energie via handoplegging.
Aanmelding niet nodig. Loop gewoon binnen.


testimonials

“Overal gouden licht, en in elke cel van mijn lichaam. Ik kreeg zelfs een gevoel van levitatie. Zo krachtig was het. Na de handoplegging voelde ik mijn borstkas meer en meer opengaan. Het is moeilijk te beschrijven. Het was alsof iets stijfs of een ijzeren raster uit mijn bovenlichaam was verwijderd.”

“Op het moment dat ik stralende handen mijn lichaam voelde aanraken verdwenen alle gedachten. Er was enkel adem, een gevoel van dankbaarheid en gewaarwording van eenheid. Ik werd overgegeven, en mijn migraine (met een sterkte van een 8,5 op de schaal van Richter) was meteen verdwenen. Onmiddellijk! Ik voelde me nog steeds zwak en ik had wat zeurende spieren, maar de aardbeving in mijn hoofd was in een ogenblik tot rust gekomen.”

“Nieuwe inzichten, heling, liefde, woorden schieten tekort!”

 “Ik heb het ervaren als een enorme rust, een krachtbron in mijn hart.”

 “Ik vond het een hele mooie liefdevolle ervaring. Voelde me dicht bij God.”

 “Ik voel me heel licht, vrij, open! Ik ben liefde, ik geef liefde en ik ontvang liefde! Ik ben ik en ik ben oké en mag er zijn!”